Nabídka

Cart
zoom
solar_pumpe_nasp3_mit_akku solar_pumpe_nasp3_aufsatz_fontaene solar_pumpe_mit_led_beleuchtung_1 solarpumpe_nasp3_aufsatz_glocke solarpumpe_mit_led_beleuchtung_1
Novinka

CLGarden, sada solárního čerpadla a fontánky s aku NASP3, 1269

Nehodnoceno Výrobce CLGarden


Shop je na prodej. Kontakt pro vážné zájemce o koupi je vlevo dole.
Momentálně čekáme na kupce, který bude shop provozovat a zboží Vám dodá. Promiňte.
Děkujeme za pochopení.

Prodejní cena s DPH: 4311 Kč
Dostupnost: do 4 dnů
  • Popis
  • Hodnocení
Sada solárního čerpadla NASP3 disponuje solárním panelem 8 W, aku baterií a LED osvětlením.

Využívejte sluneční energie sadou solárního čerpadla NASP3. Vychytávkou na této sedě je externí aku, která se nabíjí solárním panelem a umožňuje v nové verzi čtyři různé provozní funkce (solární, automatická, aku s timerem a funkce 2 hodiny). K tomu tento systém disponuje LED osvětlením na vodním výstupu, který se při setmění automaticky zapíná. Osvětluje vodní paprsek a tím se dosahuje jedinečného efektu. Požadovaný výkon čerpadla lze nastavit na aku modu regulátorem otáček na ovládacím domečku. Tento systém se výborně hodí do zahradního rybníčku, vodních her nebo malých potůčků. Sada sestává z nových vysokovýkonných solárních panelů s příkonem 8W, tím čerpadlo dosahuje maximálního výkonu až do 800 l za hodinu a vodní sloupec se dostane až do výšky 1,6 m. Spojení mezi čerpadlem, aku a solárním panelem je pomocí přípojného kabelu 4,50 m, tím lze panel umístit optimálně na slunné místo. Součástí dodávky jsou různé fontánkové nástavce, tři stoupačky, jeden bodec pro solární panel, nástěnný držák pro solární panel, LED osvětlení, aku baterie a samotný solární panel.

Technické údaje:
- CLGarden® aku solární sada s fontánkou NASP3
- komplet sada, možná okamžitá montáž
- nepotřebujete žádné další díly
- solární panel s maximálním výkonem 8 3
- napětí 12V – 20V
- maximální výška vodního sloupce 1,6 m
- maximální výkon vodního čerpadla 800 l/hod.
- délka přípojného kabelu 4,5 m
- požadovaný výkon čerpadla lze regulovat aku modem
- čerpadlo včetně filtru (lze otevřít, aby se mohlo vyčistit)
- tři stoupačky
- dva různé fontánové nástavce
- aku baterie, odolná proti povětrnostním vlivům
- LED osvětlení
- čerpadlo lze přepínat přepínačem na ovládacím domečku
- bodec pro solární panel
- nástěnný držá pro solární panel
- rozměry solárního panelu: šířka 360 mm, výška 290 mm, tloušťka 25 mm
- rozměry čerpadla: šířka 141 mm, hloubka 81 mm, výška 85 mm
- rozměry aku s pouzdrem: šířka 106 mm, hloubka 95 mm, výška 153 mm

Nová verze poskytuje 4 rozdílné provozní mody.

Solární modus: V tomto modu pracuje čerpadlo jen při slunečním svitu. Jakmile slunce svítí na solární panel, začne čerpadlo pracovat. Přebytečná energie se přitom ukládá do aku. Pokud nesvítí slunce nebo je zamračeno, modus nepracuje. Maximální vodní sloupec při tomto modu je až 1,3 m (podle intenzity slunečního svitu.

Timer (Aku modus 4 hod): Je-li navolen modus Aku 4 hod. pracuje systém 4 hodiny a pak se vypne. Ve dne se systém automaticky zapne na stejnou dobu, na kterou byl původně aktivován. To znamená, že pokud se např. v 18 hod. vrátíte z práce domů a nastavíte systém na modu aku na 4 hodiny, pak tento pracuje do 22 hod a pak se automaticky vypne. Další den se zapne systém znovu automaticky v 18 hod atd. Maximální výška vodního sloupce je 1,6 m při maximálním nastavení regulátoru otáček.

Modus automatika: Na přání mnoha zákazníků je přidán modus Automatika. V tomto se kombinuje automaticky modus solar a aku.  Svítí-li slunce, pracuje systém jen se sluneční energií. Pokud se zatáhne obloha, přepne se systém automaticky do modu aku a čerpadlo pracuje dál. Tento modus pracuje, dokud nebude energie v aku spotřebována. Maximální výkon vodního sloupce v tomto modu je 0,9 m.

Funkce 2 hodiny: Zde pracuje systém 2 hodiny a pak se komplet vypne. Přejete-li si aktuálně nějakou funkci, ale nechcete, aby další celý den čerpadlo pracovalo, pak můžete zvolit tuto funkci. Max výška vodního sloupce v tomto modu je 0,9 m.
 
Je dobré vědět:
Maximální výška vodního sloupce závisí na zvoleném modu. Změřeno, máme požadovanou výšku pomocí hadice o vnitřním průměru 12,5 mm, která je nasazena přímo na vodní čerpadlo. Pokud chcete čerpadlo připojit na vodní hru, dbejte na udané výšky.

Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.

Pro Vaše auto.cz

Karel Neugebauer

IČO 42860881

email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

telefon: +420 777320277

Shop je na prodej. Kontakt výše je pro vážné zájemce o koupi shopu.
Momentálně čekáme na kupce, který bude shop provozovat a zboží Vám dodá.
Děkujeme za pochopení.

Partneři

zarice.cz

Příhlásit se nebo Zaregistrovat